Denna webbplats har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

GRATIS FRAKT ÖVER HELA VÄRLDEN PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 150 €

The green vows: Een ceremonie op maat


Met elk onderdeel van "The green vows" - waar liefde en duurzaamheid elkaar ontmoeten, begeleidt Studio Magnolia je bij het plannen van je grote dag die niet alleen adembenemend mooi is, maar ook milieubewust. Van gepersonaliseerde geloften tot symbolische rituelen, ontdek hoe je een ceremonie creëert die niet alleen jullie liefdesverhaal weerspiegelt, maar ook jullie (duurzame) waarden. Een kans om milieuvriendelijke keuzes te maken. Voel je je overweldigd door alle mogelijkheden? We lijstten hieronder enkele tips die je kunt gebruiken bij het plannen van je speciale dag.

Persoonlijkheid in je ceremonie
Hoe maak je je ceremonie, hét moment waarop je je liefde verklaart aan je partner voor al je dierbaren, echt persoonlijk? Het schrijven van je eigen geloften (je zou verbaasd zijn hoeveel mensen dit niet doen!), het integreren van culturele rituelen of het voorlezen van een passage uit je favoriete boek of film zijn manieren om persoonlijke accenten toe te voegen. Kortom, alle dingen die jullie uniek maken als koppel kunnen hierin verwerkt worden. alleen je ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook een unieke touch aan je trouwkaarten geven. Ooit digitale uitnodigingen overwogen? Huur een grafisch ontwerper in om online een gepersonaliseerde trouwkaart te maken of probeer zelf je kaarten samen te stellen. Via canva.com heb je toegang tot verschillende gratis sjablonen die je naar wens kunt aanpassen. Door zelf je uitnodigingen te ontwerpen, bespaar je bovendien ook nog eens kosten. Op zoek naar meer inspiratie om te besparen op je grote dag? Lees dan dit artikel. Toch een sterke voorkeur voor fysieke uitnodigingen? Overweeg dan gerecycleerd of duurzaam papier. Zoek naar papier van FSC-gecertificeerde bronnen of gebruik zaadpapier, dat gasten na de bruiloft kunnen planten. 

Building a shared story
Hoewel de spotlights op jullie als koppel gericht staan, kan je er toch voor kiezen om je gasten te betrekken in een inclusieve huwelijksceremonie. Nodig familieleden bijvoorbeeld uit om ook een woordje te zeggen. Toevallig getalenteerde muzikanten in je vriendenkring? Zorg voor een muzikaal intermezzo door hen te laten optreden. Een andere manier om familie en vrienden te betrekken, is door hun wensen voor jullie als koppel te laten neerpennen.Heb je ooit gedacht aan het inhuren van een schilder om dit speciale moment vast te leggen op doek? Entertainment en een prachtig aandenken aan je bruiloft gegarandeerd! zonne-energie, die regenwater gebruiken in hun sanitair, of die lokale producten gebruiken in hun bereidingen.

Green glamour
Hoewel elk jaar tal van trends meebrengt op vlak van huwelijksdecoratie, kleding of styling, raad ik je aan om je hier niet blind op te staren. Welke dingen verwerk je dan wel in je algemene styling? Overweeg elementen die te maken hebben met jullie gedeelde ervaringen, hobby's en interesses. Of het nu gaat om het integreren van jullie favoriete kleuren of jullie liefde voor reizen, door te beginnen bij wie jullie zijn als koppel, voeg je meer diepte en authenticiteit toe aan jullie dag. Op zoek naar stylingdiensten die zich richten op zowel esthetiek als duurzaamheid? Studio Magnolia biedt handgemaakte en gepersonaliseerde stylingdiensten aan. Klik hier om alle opties te ontdekken.bruidsboeket wilt, bloemen voor in het haar of andere bloemendecoraties, Studio Magnolia helpt je graag verder.

 



Ontvang je graag meer tips om een duurzame bruiloft te organiseren? Klik hier om ons laatste artikel in “The Green Vows” serie te lezen



Your Dream Wedding, Our Commitment

Your Dream Wedding, Our Commitment

Your Dream Wedding, Our Commitment

Your Dream Wedding, Our Commitment


Have any questions?



Använd kupongkoden WELCOME10 för 10 % rabatt på din första beställning.

Vagn

Grattis! Din beställning är berättigad till gratis frakt Fri frakt på beställningar över 150 €
Inga fler produkter tillgängliga för inköp